Algemene ledenvergadering | 7 maart 2015

Met excuses voor het feit dat er in 2014 geen ALV heeft plaatsgevonden, nodigen wij jullie allen graag uit voor de ledenvergadering van 2015. Voorafgaand aan de vergadering organiseren wij een workshop (over de exacte inhoud berichten we nog) en naderhand vindt net als de laatste keer een NAS toernooi plaats.

Datum: 7 maart 2015 vanaf 10:00u

Locatie: Wijkcentrum de Cartoon, Gerrit Th. Rotmanlaan 28, 1336 BA Almere.

Convocatie:

ALV 2015Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This entry was posted on 8 februari 2015 and is filed under Uncategorized. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.