Workshop Impliciete methode & het gedrag van de leraar | 20 december 2015

Datum/tijd: zondag 20 december 2015, 13:00u – 16:30u

Locatie: Sporthal De Borgh, IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen, NL. Deze locatie beschikt ook over hotel- en restaurantfaciliteiten.

Georganiseerd door: NAS en KNAS opleidingen, i.s.m. de Vlaamse Schermbond

Kosten: zie convocatie

Aanmelding: secretaris@schermleraren.nl

In deze workshop zal de praktijksessie “het gedrag van de leraar” een impliciete methode van aanleren van schermen behandelen. In 2012 is dit al eerder behandeld door Andrea Borella. Voor de praktijk zal er een lezing zijn over impliciet leren waarin nieuwe en bekende wetenschappelijke achtergronden van deze wijze van werken worden verduidelijkt. Uit wetenschappelijke testen en praktijk op de werkvloer blijkt dat impliciete lesmethoden stress bestendige prestaties bevorderd en oefensessies zorgen voor permanente verbetering in prestatie. De methode sluit aan op de natuurlijke eigenschappen van bewustzijn en onbewust handelen.

Convocatie Workshop Trainers Zevenbergen 20-12-2015

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This entry was posted on 18 november 2015 and is filed under Workshops. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.