Workshop Gabor | 14 mei 2016

Op 14 mei aanstaande zal Gabor Salamon in Almere een workshop “Talent recognition and development”. Hoewel de voorbeelden teruggrijpen op degen zijn de principes op alle wapens toepasbaar. Zowel theorie als praktijk komen aan de orde, dus neem uitrusting en leerlingen mee.

Locatie: De Cartoon, Gerrit Th. Rotmanstraat 28, Almere

Datum: 14 mei 2016, 10:00 – 17:00u

Aanmelden voor 10 mei bij de Secretaris NAS.

invitation – workshop Dr. Gabor Salamon – talent in fencing 14-05Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This entry was posted on 15 april 2016 and is filed under Uncategorized. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.