NAS-KNAS bijscholing – workshop Andrea Borella | 28 dec. 2016

Bij deze nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan de workshop voor schermleraren tijdens de nationale trainingsstage voor floretschermers  in Zevenbergen voor de kerst. De stage is bedoeld om een gezamenlijk trainingsmoment te creëren voor de nationale floret top/subtop en talentvolle jeugd. Deze kerststage wordt door KNAS Topsport, het Floret Begeleidingsteam FBT en Bondscoach Andrea Borella, georganiseerd in samenwerking met de Belgische bond. Het FBT en de KNAS hopen op een positieve impuls voor het schermen in het Zuiden!

Wanneer en waar? 

woensdag 28 december 2015, Sporthal De Borgh, IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen, NL.

Deze locatie beschikt ook over hotel- en restaurantfaciliteiten.

Voor wie?

Voor schermleraren op alle wapens van Nederland en buitenland van alle niveau’s.

 Aanmelden

Indien u deel wilt nemen aan de lezing en workshop meldt u dan voor 10 december a.s.  aan bij de secretaris van de NAS Sjoerd Jaarsma,  secretaris@schermleraren.nl., , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This entry was posted on 9 november 2016 and is filed under Workshops. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.