Verslag trainingsstage selectie U20 jongens floret in Formia (Italië )

De schermbond KNAS heeft sinds een jaar een samenwerkingsverband met de FIS (Federazione Italiana di Scherma) en zodoende de mogelijkheid om op verzoek kernploegleden van Oranje te laten meetrainen met de Azzurini, de Italiaanse selecties U17 en U20. Bondscoach Andrea Borella heeft bij de voorzitter van de FIS het verzoek gedaan om de selectie junioren jongens te laten meetrainen in de opstart stage van het seizoen 2016 /2017.

Onderstaand het verslag dat Jeroen Divendal op verzoek van de NAS heeft geschreven.

Verslag FormiaGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This entry was posted on 9 januari 2017 and is filed under Workshops. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.