Oscar Kardolus overleden

Afgelopen week heeft Oscar Kardolus na een fel gevecht zijn laatste wedstrijd verloren. Zijn familie heeft via Facebook laten weten dat hij op 14 november overleden is. Met hem verliest het schermen in Nederland een groot mens. Naast zijn taken binnen de KNAS was hij met grote regelmaat bij wedstrijden – belangrijk en soms ook onbelangrijk – aanwezig om te helpen bij de wedstrijdleiding of eenvoudigweg advies te geven. Wij zullen hem missen.

Condoleances kun je achterlaten op Facebook. Voor details van de uitvaart zie het overlijdensbericht hieronder:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This entry was posted on 20 november 2017 and is filed under medeling. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.