Nieuwe website live

Als u dit leest, is de nieuwe website van de NAS live gemaakt en de oude website uitgefaseerd. Pas uw bookmarks en links aan, want het adres www.nederlandse-akademie-van-schermleraren.nl zal op enig moment onbereikbaar worden. De nieuwe website op www.schermleraren.nl heeft een wat vriendelijkere URL om in te typen en vooral een sterk content-managment-systeem om de inhoud te beheren, waardoor het eenvoudiger moet zijn om de website courant te houden.

De nieuwe website oogt leeg en inhoudsloos in vergelijking met de vorige website. Dat is opzettelijk, omdat een hoop informatie op de oude website gedateerd of niet langer relevant was. De informatie is weliswaar opgeslagen, maar het bestuur is nog aan het afwegen welke stukken van die informatie terug moeten komen. Waarschijnlijk zullen grote stukken moeten worden herschreven of komt informatie op andere wijze ter beschikking.

Georges Dérop heeft recent nog aangeboden het ontwerp van de website te herzien. Verwacht dus ook op dat gebied nog aanpassingen.

Uw suggesties zijn uiteraard altijd van harte welkom. U kunt de NAS bereiken via secretaris@schermleraren.nl, of laat een bericht achter bij dit nieuws-item.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress