Roel Verwijlen spreekt op het Nationaal Coach Congres

Dit jaar staat het Nationaal Coach Congres in het teken van slim, effectief en creatief trainen & coachen. Hoe benut je iedere minuut van de training? Hoe maak je iedere minuut zo effectief mogelijk? Hoe kun je ook met beperkte trainingstijd het maximale bereiken? Deskundige sprekers uit Nederland en Duitsland belichten deze thema’s vanuit hun eigen expertise, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen differentieel trainen en drillen. Wanneer is het ene model het meest effectief en wanneer het andere? Welke factoren creëren nu juist voor jouw sporters succes?

Het programma, onder deskundige leiding van Tom van ’t Hek, combineert inspirerende plenaire lezingen met praktische parallelsessies én de mogelijkheid tot het bijwonen van trainingen. Op die manier kun je horen en zien hoe de modellen in de praktijk werken! Tijdens het congres komen verschillende aspecten van trainen & coachen aan bod.

Roel Verwijlen, bondscoach degen KNAS en lid van onze verenging zal in de loop van het middagprogramma spreken over “Coaching in de praktijk: de ervaring vanuit Londen”.

Inschrijven voor het congres is nog mogelijk via de website van het Nationaal Coach Congres, waar ook het uitgebreide programma te vinden is.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress