Trainersworkshop Andrea Borella, 28 december 2012

De KNAS werkt al enige tijd samen met de Italiaanse topcoach Andrea Borella. Dit heeft geleid tot initiatieven als de organisatie van meerdere nationale trainingsstages voor de beste Nederlandse floretschermers en begeleiding op EK’s en WK’s. Het doel is het verbeteren van het niveau en de prestaties van schermers en trainers. Hieruit is het floretbegeleidingsteam ontstaan.

Vanaf dit seizoen zal breder worden ingezet op de ontwikkeling van wedstrijdschermers en alle trainers die zich tot doel stellen wedstrijdschermers op te leiden. Het streven is om voorafgaand aan elke nationale trainingsstage op de vrijdagavond een trainersworkshop onder leiding van Borella te verzorgen. De workshop zal bestaan uit het behandelen en oefenen van de verschillende aspecten van het individueel lesgeven aan wedstrijdschermers.
De eerste trainersworkshop in deze stijl is verzorgd in oktober. Videodocumentatie is te bekijken via de KNAS site: http://www.knas.nl/node/2081. Deze video’s zijn op in eerdere berichten op deze site ook te zien.

Op vrijdagavond 28 december zal de workshop in de schermzaal van SchermCentrum Amsterdam (SCA) worden gehouden. Trainers zijn welkom met een eigen leerling als ‘oefenmateriaal’ (zonder leerling kan ook). Deelname is gratis. Van het floretbegeleidingsteam zullen aanwezig zijn: Andrea Borella, Jeroen Divendal, Daniël Nivard en Matthijs Rohlfs.

Datum: Vrijdagavond 28 december
Tijd: 19:00 – 21:00
Locatie: Schermzaal SCA, Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam
Deelname: Gratis
Telefoon: 020-6628767 (Frans Otten Stadion) of 06-12997169 (Matthijs Rohlfs)

Aanmelden kan bij Matthijs Rohlfs via mrohlfs@gmail.com. Wij hopen op een enthousiaste opkomst!

Met sportieve groet,

KNAS floretbegeleidingsteam, in samenwerking met KNAS Breedtesport

Matthijs Rohlfs


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress