Video verslag NAS workshop 8 september

Op 8 september 2012 heeft de NAS een workshopdag gegeven in samenwerking met KNAS opleidingen. het was de eerste workshop in het kader van haar beleidsplan “Samenwerken aan groei” dat het versterken van de basis van het schermen centraal stelt.  Aanwezig waren leraren, leraren in opleiding en vertegenwoordigrs van KNAS breedtesport en topsport.

Na een lezing over impliciete lesmethoden aan beginners heeft workshopleider Jeroen Divendal de aanwezigen begeleid in een praktische handleiding van het werken met beginnende schermers op impliciete wijze. Dit is op video vastgelegd door mtr. John Heerooms.

[youtube]AyjXawCrXUY[/youtube]


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress