Bijscholingsdag KNAS en NAS op 12 mei 2013

De NAS en de KNAS-opleidingen nodigen u uit voor aanwezigheid en deelname aan de bijscholingsmiddag voor schermleraren in Almere. De genodigden zijn schermleraren en de mensen die fungeren in de randvoorwaarden van hun beroepsuitoefening, zoals verenigingsbestuurders en KNAS-bestuursleden.

 

Workshop  Athletic Skills Model

Door de voorzitter van de Technische Commissie van de NAS, Jeroen Divendal:

De NAS/KNAS bijscholingsdag is onderdeel van de uitvoering van haar beleidsplan “Samenwerken aan groei” dat  in deze periode als kerntaak heeft, het verbeteren van competenties van schermleraren bij het opbouwen van de basis die in haar visie moet leiden tot grotere verenigingen met kwalitatief beter opgeleide jeugd die het traject van talentontwikkeling zou kunnen beginnen.

De ontwikkelaars van het Athletic Skills Model (ASM), René Wormhoudt, Jan Willem Teunissen & Prof. Geert Savelsbergh hebben enthousiast de uitnodiging van de NAS en KNAS aanvaard om hun opleidingsmodel voor sport en bewegen te introduceren aan trainers en betrokkenen in de schermsport. ASM zet de nieuwste stap in de ontwikkeling van motorisch leren, talentontwikkeling, breedtesport en wedstrijdsport. Het ASM is wetenschappelijk gefundeerd en aangepast aan de huidige tijd. Workshopleiders René Womhoudt en Prof. Savelbergh zullen hun model presenteren in perspectief van de kenmerken in de schermsport.

Een uitgebreide beschrijving kunt u hier downloaden.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress