Trainersworkshop Andrea Borella, 24 mei en 14 juni 2013

Beste trainer,

De KNAS werkt al enige tijd samen met de Italiaanse topcoach Andrea Borella. Dit heeft geleid tot initiatieven als de organisatie van regelmatige Nationale Trainingsstages voor de beste Nederlandse floretschermers en begeleiding op EK’s en WK’s. Het doel is het verbeteren van het niveau en de prestaties van schermers en trainers. Hieruit is het floretbegeleidingsteam ontstaan.

Het streven is om voorafgaand aan elke Nationale Trainingsstage op de vrijdagavond een trainersworkshop onder leiding van Borella te verzorgen. De workshops bestaan uit het behandelen en oefenen van de verschillende aspecten van het individueel lesgeven aan wedstrijdschermers. De doelgroep bestaat uit alle trainers die zich tot doel stellen wedstrijdschermers op te leiden. Van elke workshop worden videobeelden gemaakt. Videodocumentatie is te bekijken via de website van de NAS (www.schermleraren.nl) en de KNAS (www.knas.nl).

De komende workshops vinden plaats op vrijdagavond 24 mei en vrijdagavond 14 juni in de schermzaal van SchermCentrum Amsterdam (SCA) worden gehouden. Trainers zijn welkom met een eigen leerling als ‘oefenmateriaal’ (zonder leerling kan ook). Deelname is gratis.

Datum: Vrijdagavond 24 mei en 14 juni 2013
Tijd: 19:00 – 21:00
Locatie: Schermzaal SCA, Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43, 1076 CV Amsterdam
Deelname: Gratis
Telefoon: 020-6628767 (Frans Otten Stadion) of 06-12997169 (Matthijs Rohlfs)

Aanmelden kan bij Matthijs Rohlfs via mrohlfs@gmail.com. Wij hopen op een enthousiaste opkomst!

Met sportieve groet,

KNAS floretbegeleidingsteam, in samenwerking met KNAS Breedtesport


Geplaatst

in

, ,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress