Workshop rolstoelschermen met Enrico di Ciolo op 27 september, Woerden

27 september 2013, Woerden: Workshop rolstoelschermen Enrico di Ciolo

Tijdens de workshop rolstoelschermen zal maestro Enrico Di Ciolo de deelnemende schermleraren inzicht geven in belangrijke ingrediënten bij het werken met gehandicapten. Vanuit de principes van de Di Ciolo schermschool zal de uitgebreide ervaring van Di Ciolo worden gedeeld doormiddel van de thema’s ‘balans’ en ‘vaardigheid van de hand’ bij gehandicapten.
De NAS en KNAS-opleidingen bedanken schermvereniging De Vrijbuiters in Gouda voor hun coöperatieve houding om deze workshop mogelijk te maken.

https://www.schermleraren.nl/wp-content/uploads/2013/08/Uitnodiging-NAS-workshop-rolstoel-27-sept-2013.pdfGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This entry was posted on 4 augustus 2013 and is filed under medeling, Workshops. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.