Hanneke Rossino overleden

Met ontsteltenis namen wij vorige week kennis van het plotseling overlijden van Hanneke Rossino, oud-bestuurslid van de hanneke_rossino[1]KNAS. Hanneke kwam op 3 september om het leven bij een paragliding ongeval tijdens haar vakantie. Gedurende haar jaren als bestuurslid van de KNAS heeft zij heel veel tot stand gebracht bij het vormgeven aan schermen als breedtesport. In die zin is zij ook voor de schermleraren verenigd in de NAS van grote betekenis geweest.

Het bestuur wenst de nabestaanden, met name haar partner Stef, heel veel sterkte toe.

Het bestuur van de Nederlandse Akademie van Schermleraren,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This entry was posted on 18 september 2013 and is filed under medeling. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.