Hanneke Rossino overleden

Met ontsteltenis namen wij vorige week kennis van het plotseling overlijden van Hanneke Rossino, oud-bestuurslid van de hanneke_rossino[1]KNAS. Hanneke kwam op 3 september om het leven bij een paragliding ongeval tijdens haar vakantie. Gedurende haar jaren als bestuurslid van de KNAS heeft zij heel veel tot stand gebracht bij het vormgeven aan schermen als breedtesport. In die zin is zij ook voor de schermleraren verenigd in de NAS van grote betekenis geweest.

Het bestuur wenst de nabestaanden, met name haar partner Stef, heel veel sterkte toe.

Het bestuur van de Nederlandse Akademie van Schermleraren


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress