Trainersworkshop Andrea Borella, zaterdag 19 oktober 2013

Beste trainer,

De KNAS werkt al enige tijd samen met de Italiaanse topcoach Andrea Borella. Dit heeft geleid tot initiatieven zoals de organisatie van regelmatige nationale trainingsstages voor de beste Nederlandse floretschermers en begeleiding op EK’s en WK’s. Het doel is het verbeteren van het niveau en de prestaties van schermers en trainers. Hieruit is het floretbegeleidingsteam ontstaan.

Het streven is om tijdens elke nationale trainingsstage een trainersworkshop onder leiding van Borella te verzorgen. De workshops bestaan uit het behandelen en oefenen van de verschillende aspecten van het individueel lesgeven aan wedstrijdschermers. De doelgroep bestaat uit alle trainers die zich tot doel stellen wedstrijdschermers op te leiden. Van elke workshop worden videobeelden gemaakt. Videodocumentatie is te bekijken via de website van de NAS (www.schermleraren.nl) en de KNAS (www.knas.nl).

De komende workshop vindt plaats op zaterdagmiddag 19 oktober in de schermzaal van HollandSchermen in Alkmaar, tussen de ochtend- en middagtraining van de schermers. Trainers zijn welkom met een eigen leerling als ‘oefenmateriaal’ (indien niet mogelijk, dan zonder leerling). Deelname is gratis. Trainers worden uitgenodigd om de training van de schermers, voorafgaand en na de trainersworkshop, te observeren.

 

Datum: Zaterdagmiddag 19 oktober 2013
Tijd: 13:00 – 14:30
Locatie: Schermzaal HollandSchermen, Tochtwaard 18-20, 1824 EZ Alkmaar
Deelname: Gratis
Telefoon: 06-12997169 (Matthijs Rohlfs)

 

Aanmelden kan bij Matthijs Rohlfs via mrohlfs@gmail.com. Wij hopen op een enthousiaste opkomst!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress