Workshop Dan Costache van 15 maart uitgesteld

De workshop te geven door Olympisch sabeltrainer Dan Costache is tot onze spijt uitgesteld. Dan Costache is door familieomstandigheden verhinderd naar Nederland te komen. Ook de training op vrijdag 14 en de scheidsrechterscursus van zondag 16 maart komen te vervallen.

Uitstel betekent echter geen afstel. De nieuwe cursusdagen staan nu ingepland op 4, 5, en 6 juli. Nadere berichten hierover volgen zo snel mogelijk. Hou dus de website (en als je al ingeschreven bent de mail) even in de gaten.

Neem voor informatie over de training en de scheidsrechterscursus contact op met Georges Derop (zie de convocatie).


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress