Sabelworkshop Dan Costache | 5 juli 2014

Dan CostacheAfgelopen 15 maart moesten wij de sabelworkshop van Dan Costache helaas op het laatste moment afgelasten, maar deze vindt nu alsnog plaats. Wij hopen dat jullie je net als voor 15 maart massaal aanmelden.

De nieuwe datum is definitief 5 juli aanstaande. Markeer het in je agenda. De convocatie vind je in bijlage. De locatie is als vanouds Gerrit Rothmanlaan 28 in Almere.

Omdat 5 juli al weer vrij dicht op de vakanties zit, moet ik jullie – ook degenen die dit voor 15 maart al gedaan hebben – verzoeken je opnieuw aan te melden. Stuur mij even een mailtje en laat ook weten of je een leerling meebrengt.

Er zijn ook trainingen gepland op 4 en 6 juli (opgeven bij Georges Derop), de workshop scheidsrechteren komt helaas te vervallen.

De kosten blijven hetzelfde: 15 euro als je lid bent of ter plekke wordt, 25 euro voor niet-leden. Meegebrachte leerlingen zijn ook 15 euro. De kosten zijn inclusief koffie en lunch.

Opgeven graag per mail via secretaris@schermleraren.nl.

[spiderpowa-pdf src=”https://www.schermleraren.nl/wp-content/uploads/2014/05/Uitnodiging-NAS-workshop-sabel-4-5-6-juli-2014.pdf”]Uitnodiging NAS workshop sabel 4 5 6 juli 2014Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress