Trainingsstage KNAS | 20 september 2014

Bij deze nodigt de KNAS je van harte uit om deel te nemen aan de eerste van een serie “nationale
trainingsstages 2014-2015”. De stage is bedoeld om meer gezamenlijke trainingsmomenten te creëren voor de nationale floret top/subtop en talentvolle jeugd. De stage wordt verzorgd door de Bondscoach floret, Andrea Borella die leiding geeft aan het Floret begeleidingsteam (KNAS-FBT) bestaande uit een staf van Nederlandse trainers. De trainers van het KNAS-FBT zullen rondom de trainingsstage een “masterclass” coachen volgen bij Borella. Clubtrainers van talentvolle jeugd zijn welkom om aanwezig te zijn als toeschouwer en kunnen eventueel voorziene workshops volgen.

Convocatie, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This entry was posted on 29 augustus 2014 and is filed under Workshops. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.