Trainingsstage KNAS | 20 september 2014

Bij deze nodigt de KNAS je van harte uit om deel te nemen aan de eerste van een serie “nationale trainingsstages 2014-2015”. De stage is bedoeld om meer gezamenlijke trainingsmomenten te creëren voor de nationale floret top/subtop en talentvolle jeugd. De stage wordt verzorgd door de Bondscoach floret, Andrea Borella die leiding geeft aan het Floret begeleidingsteam (KNAS-FBT) bestaande uit een staf van Nederlandse trainers. De trainers van het KNAS-FBT zullen rondom de trainingsstage een “masterclass” coachen volgen bij Borella. Clubtrainers van talentvolle jeugd zijn welkom om aanwezig te zijn als toeschouwer en kunnen eventueel voorziene workshops volgen.

Convocatie


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress