Clinic rolstoelschermen | 11 oktober 2014

Komende zaterdag en zondag, 11 en 12 oktober, vindt het internationale rolstoelschermtoernooi ParaSportGouda plaats. Deze mooie gelegenheid is aangegrepen door de KNAS, NAS en wedstrijdorganisatie ParaSportGouda om voor alle schermtrainers een rolstoelschermclinic onder leiding Simone Briese-Baetke te organiseren!

Aan dit toernooi nemen schermers uit Turkije, Oostenrijk, Duitsland, België en Nederland deel. Ook zilveren medaille winnares degen van de Paralympische Spelen in Londen 2012, Simone Briesse-Baetke, is van de partij. Zij is tevens de huidige nummer 1 op de wereldranglijst degen en de Europees Kampioen degen 2014. Daarnaast volgt Simone op dit moment in Duitsland de trainersopleiding voor “voetgangers”, zoals de valide schermers worden genoemd, en
rolstoelschermen.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MEqbSrnTc64[/youtube]

 

Ben je binnen je vereniging actief met het rolstoelschermen, ben je geïnteresseerd om het rolstoelschermen op te gaan zetten of ben je gewoon meer weten over het rolstoelschermen, laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan!

De schermclinic vindt zaterdag a.s., 11 oktober 2014, vanaf 15:15 uur plaats in sporthal De Mammoet, Calslaan 101, in Gouda.

Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. Neem je schermuitrusting mee!

ParaSportGouda start op zaterdag om 09.00 uur met het wapen floret, gevolgd door sabel in de middag. Op zondag wordt vanaf 09.00 uur degen geschermd. Natuurlijk hopen wij ook dat jullie daarbij van de partij zijn.

Je kunt je aanmelden via secretaris[at]schermleraren.nl, vermeldt ook even of je iemand meebrengt.

Leon Pijnappel, bestuurslid breedtesport KNAS
Commissie Rolstoelschermen KNAS
Sjoerd Jaarsma, secretaris NAS
Jelle Klein, Wedstrijdorganisatie ParaSportGouda


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress