Train de trainer: Degen

uitnodiging nationale degentraining, ,

One Comment to “Train de trainer: Degen”

  1. Arwin Kardolus schreef:

    Afgelopen weekend (9-9-2018 Alkmaar) heeft er weer een train de trainer programma gedraaid. Ik was er bij aanwezig.

    O.a. Ad & Robb, waren erbij. Vond het super leuk om weer met hem samen te werken. Als het aan mij ligt blijven we in het programma een blok aanbieden om trainers te begeleiden, maar ook dat de schermers/sters hun eigen trainers mogen & kunnen meenemen.
    Verder ga ik me opgeven voor de N.A.S. Heb het gevoel dat ik er klaar voor ben. Wil graag nu ook samenwerken met andere (ervaren) trainers.

    Cheers Arwin Kardolus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This entry was posted on 27 december 2014 and is filed under Workshops. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.