Workshops NAS bij de Nationale Trainingsstage 2018

Op 29 december vindt een aparte NAS-cursusdag plaats bij de Algemene trainingsstage in Alkmaar. Andrea Borella (bondscoach floret), Gabor Salomon (bondscoach degen) en Arash Sheikh (assistent bondscoach sabel) geven die dag op hun respectieve wapens een twee uur durende stage gericht op het trainen van de trainer. Het programma begint om 8:30u en duurt tot 17:3ou. Je kunt natuurlijk ook er voor kiezen om slechts een deel van het programma bij te wonen. Voor de details zie de convocatie hieronder.

[spiderpowa-pdf src=”https://www.schermleraren.nl/wp-content/uploads/2018/12/Convocatie-NAS-Workshop-Alkmaar-dec-2018.pdf”]Convocatie NAS Workshop Alkmaar dec 2018

Daarnaast nodigen we jullie met kleem uit om deel te nemen aan de ALV. De NAS dreigt een beetje te verstoffen en we willen door een verbreding van het bestuur de daadkracht van onze vereniging vergroten. Ook willen we ideeën met jullie uitwisselen over de toekomst. Bedenkd dat een vereniging zo sterk is als de betrokkenheid van zijn leden, dus kom allen oop 29 december naar Alkmaar.

[spiderpowa-pdf src=”https://www.schermleraren.nl/wp-content/uploads/2018/12/uitnoding-ALV-2018.pdf”]uitnoding ALV 2018

Laat mij graag voor 20 december weten of je komt, of je deelneemt aan de lunch, etc. Deelname aan de drie workshops staat ook open voor niet-leden van de NAS, dus geef dit door aan evt. geïnteresseerde trainers. Betaling voor deelname is ter plekke, maar laat wel weten dat je komt en of je iemand meebrengt.

De locatie is Sportcomplex De Meent Bauerfeind, Terborchlaan 301, 1816MH Alkmaar (zie hieronder voor een routekaart).

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Jaarsma
secretaris/penningmeester NAS

e-mail: secretaris[at]schermleraren.nl

Locatie


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress