De Vrijbuiters op zoek naar schermleraar

Schermvereniging de Vrijbuiters is op korte termijn op zoek naar een vervanger voor Bert de Groot, hun coach in Woerden. Naar ik hoor gaat later dit jaar ook André van de Kuit (coach in Gouda) met pensioen als coach.

Dit houdt in dat de Vrijbuiters per direct op zoek zijn naar een coach niveau 3 (of 4) die in ieder geval het werk in Woerden op zich wil nemen. De Vrijbuiters zijn met name een degenvereniging en schermen in Woerden op de donderdagavond van 19:00 – 22:00u. In Woerden schermen ruim 20 leden van de vereniging. Details over de vereniging en de locatie zijn te vinden op http://svvrijbuiters.nl/wordpress/. Deze vestiging van De Vrijbuiters is nog in opbouw en geeft daarmee een mooie uitdaging.

Mocht je belangstelling hebben voor de positie neem dan contact op met de voorzitter Jelle Klein. Een vergoeding voor de werkzaamheden is bespreekbaar.

Neem ook contact op als je iemand weet die dit werk zou kunnen en willen doen!


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress