En Garde zoekt per direct een schermleraar op niveau 3 of 4

En Garde is een jonge fusievereniging, ontstaan uit de schermverenigingen PSV en Courage. De vereniging heeft vestigingen in Veldhoven en Eindhoven. De vereniging telt op het moment rond 65 leden en is groeiende.

Wij schermen twee avonden per week, op maandag in Veldhoven en op donderdag in Eindhoven. De trainingstijden zijn momenteel op maandag tussen 18 uur en 21:30 uur. Naast de lessen behoort de begeleiding van wedstrijdschermers en maîtres in opleiding tot de taken van de maîtres. Van het totale aantal leden is 2/3 jeugd. De volwassen leden schermen op alle drie de wapens. De jeugdleden beginnen in Eindhoven met sabel, in Veldhoven met floret. In de schoolvakanties zijn er geen trainingen.

De vereniging heeft op het moment drie maîtres – Vic Hartog (niveau 4), Maryam Yazdani (niveau 4) en Adrian Skiba (niveau 3). Deze maîtres geven les op donderdag. Daarnaast is er een assistent-maître – Emma van Rijnswou – die de opleiding niveau 2 volgt. Zij geeft onder begeleiding les op maandag aan de jeugdgroep.

We zijn op zoek naar een maître, die op maandag alle lessen kan gaan geven. Als er de mogelijkheid is om (op termijn) ook lessen op donderdag te geven, wordt dat zeer gewaardeerd. Als niveau wordt minimaal 3 gevraagd, maar gezien de jonge fusievereniging, zou een hoofdmaître met niveau 4 erg prettig zijn.

Wij zoeken:

  • Een coach (vrouw/man) met een diploma schermleraar op niveau 4, eventueel op niveau 3 met de bereidheid door te scholen tot niveau 4.
  • Iemand die bereid is om tenminste een avond per week (minimaal 3 uur) en waar nodig twee avonden per/week beschikbaar te zijn – een en ander in goed overleg.
  • Je moet bereid zijn om één of twee zaterdagen of zondagen per maand beschikbaar te zijn voor begeleiding/coaching van wedstrijdschermers.
  • In het algemeen heb je het belang van de vereniging voor ogen en draag je dit ook uit zowel binnen als buiten de vereniging.
  • Je beschikt over een EHBO-diploma of bent bereid dit te halen. Ook beschik je over een VOG.
  • Je bent aanvullend als coach verzekerd via een lidmaatschap van NLCoach of een vergelijkbare regeling.
  • Je hebt een rijbewijs B en beschikt liefst over eigen vervoer.

De vergoeding voor de training per uur wordt in onderling overleg vastgesteld, voor de reiskosten gaan we uit van 19 eurocent per kilometer,

Mocht je belangstelling hebben, stuur dan je CV en een brief met je motivatie naar de secretaris van de vereniging Luuk Hammecher (secretaris@engardeschermen.nl). Als we denken dat je een aanvulling voor ons team bent, volgt een gesprek en vragen wij je een avond mee te draaien met de lessen, zodat wij kunnen zien of er een goede ‘klik’ is met de schermers en andere trainers.

Voor meer informatie over onze vereniging: www.engardeschermen.nl


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress