Sporten en vochthuishouding

Na een uurtje intensief sporten ben je niet alleen heel wat calorieën kwijt, maar ook heel wat vocht en mineralen. Drink je gewoonlijk kraanwater of een laag mineraalhoudend bronwater dan krijg je niet
genoeg en niet de juiste mineralen binnen. Sterker nog: je lichaam moet nog meer mineralen afstaan om te zorgen dat de vloeistof opgenomen kan worden. (In extreme gevallen treedt dan een watervergiftiging op). Je lichaam raakt dus nog meer uit balans.

Om je mineralen balans na het sporten weer in evenwicht te brengen hebben een aantal sportdrankmerken uitstekende dorstlessers ontwikkelt verrijkt met die mineralen die je bij het sporten verloren hebt. Je lichaam komt dus weer in balans, en je hebt geen calorie erbij genomen


Geplaatst

in

,

door

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress