Bestuur

Voorzitter – Daniel Nivard

Na jaren met wat minder activiteiten vanuit de NAS is ons idee om langzaam weer evenement & bijscholingen te gaan organiseren. Zorgen dat deze evenementen van kwaliteit zijn. Waarbij ook altijd de ruimte is voor samen onderling van elkaar te leren. Ook willen we de brug naar de KNAS en de nieuwe opleiding slaan. Het eerst gesprek met de KNAS voorzitter is gevoerd. Zo willen we de nieuwe schermtrainers die uit de opleiding komen ook weer bij ons trekken. Verder willen we een vraag aan onze leden stellen. Wat voor bijscholing of event zou jij willen hebben – floret, sabel, of degen.

Of juist meer in de Event Management of juist Club Management. Meer weten over Schoolschermen of komt er iets anders bij je naar boven? Heb je idee├źn of behoefte schroom dan niet om contact op te nemen met Daniel. Dan kunnen we kijken of we dit samen kunnen oppakken.

Penningmeester – Eddy Butin Bik

Secretaris – vacature

Op het moment wordt het secretariaat tijdelijk waargenomen door Eddy, maar we zoeken echt iemand die het ledenbestand kan beheren, e-mails beantwoorden, waar nodig de website en social media kan beheren.

Mocht je belangstelling hebben, neem dan contact op met Daniel.

Commissaris Vaktechniek – Jeroen Divendal

Algemeen bestuurslid – vacature(s)

Een bestuur kan natuurlijk toe met een minimale bezetting, maar gezond voor de vereniging is het niet. Mocht je dus interesse hebben om het werk van de vereniging te helpen uitvoeren, laat het dan weten.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress