Lidmaatschap

Lid van de Nederlandse Akademie van Schermleraren mogen worden alle trainers die schermonderwijs geven, dan wel gegeven hebben. Er is geen verplichting tot het hebben behaald van specifieke diploma’s, alhoewel bijscholing en onderwijs wordt gestimuleerd. De NAS richt zich op Nederland als werkterrein en bezigt alle communicatie in het Nederlands, maar sluit lidmaatschap van buitenlandse of anderstalige trainers niet uit.

Voordelen

De NAS organiseert jaarlijks verschillende interessante workshops door Nederlandse en buitenlandse trainers waar leden kostenloos aan deel mogen nemen. Daarnaast fungeert de NAS als beroepsorganisatie richting de KNAS en externe organisaties, zoals NLCoach, andere trainersorganisaties van sportbonden en de internationale federatie AAI.
De NAS creeërt toegevoegde waarde als centraal platform voor alle zaken rondom schermtechnisch onderwijs en onderhoudt deze website, waar leden interessante artikelen en ander materiaal kunnen vinden voor hun eigen lessen.

Kosten

De kosten voor lidmaatschap bedragen voor 2014 € 32,50 (bij lid worden gedurende het jaar is dit € 16,50).

Leraren-in-opleiding kunnen voor de duur van twee jaar lid worden voor het bedrag van € 16,50/jaar.

Daarnaast kunnen leden via de NAS lid worden van de KNAS (wij raden echter aan dit via je eigen vereniging te regelen), waarvoor het KNAS tarief wordt doorberekend (2014: € 45,50). Lidmaatschap van de AAI is mogelijk voor €10/jaar.

Aanvragen

Aspirant leden kunnen het lidmaatschap aanvragen door contact op te nemen met de secretaris via secretaris@schermleraren.nl.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress